Cum iti putem fi de folos

Povestea noastra

Echipa noastra este formata din oameni cu experienta de peste 15 ani in domeniul formarii profesionale a adultilor. De-a lungul timpului am elaborat peste 70 dosare de autorizare pentru diversi furnizori de formare profesionala, am organizat/desfasurat/livrat peste 150 programe de formare profesionala (cursuri de initiere, specializare, calificare) in diferite domenii ocupationale. Avand aceasta experienta acumulata de-a lungul timpului, identificand diversele probleme pe care le intampina un potential furnizor de formare profesionala a adultilor, am hotarat ca e timpul sa ne folosim cunostintele si experienta si sa oferim consultanta si suport tehnic si altor persoane.

Cum te putem ajuta ?

Daca ai ajuns la noi si esti interesat de formarea profesionala a adultilor, ai ajuns la locul potrivit!
Apeland la serviciile noastre vei scapa de birocratia cea de toate zilele si vei avea MAI MULT TIMP pentru tine, pentru familia ta, pentru a-ti dezvolta afacerea sau pentru orice vrei tu.
Ce include oferta noastra:
→ Elaborarea/realizarea documentatiei specifice in vederea obtinerii autorizatiei de a desfasura cursuri de formare profesionala in calitate de Furnizor de formare profesionala autorizat
→ Deplasari la sediul AJPIS – Secretariatul Tehnic al Comisiei de Autorizare in vederea depunerii/avizarii/preluarii de documente specifice procesului de formare profesionala
→ Consultanta si deplasari la sediul clientului, in interesul serviciilor de formare profesionala, ori de cate ori este necesar.

Vrei sa organizezi cursuri de formare profesionala si implicit sa te autorizezi ca si Furnizor de formare profesionala a adultilor dar legislatia ti se pare muuuuult prea stufoasa, confuza s.a.m.d.???
Am trecut si noi pe acolo! Intelegem exact ce simti.
Te sperie drumurile si statul pe la usile institutiilor publice? Pe noi nu.
Avem nervii necesari, cunoastere si experienta de peste 15 ani in domeniul formarii profesioanale a adultilor. Le punem pe toate acestea la dispozitia ta pentru a veni in sprijinul tau.
Cum iti putem fi de folos?
1. In primul rand ne deplasam la sediul tau pentru a ne povesti ce iti doresti.
2. Iti explicam toate detaliile legate de formarea profesionala a adultilor si iti raspundem la toate intrebarile sau neclaritatile pe aceasta tema.
3. In functie de dorintele tale, identificam meseria/ocupatia pentru care vrei sa organizezi cursuri, in conformitate cu prevederile Nomenclatorului calificarilor, SO sau SPP.
4. De la punctul 4 incolo noi muncim pentru tine iar tu doar astepti cele mai bune rezultate, in beneficiul tau direct. 
     – Elaboram/concepem/realizam documentatia specifica in vederea intocmirii dosarului de autorizare, in conformitate cu cerintele legislative;
     – Preluam de la tine documentele specifice firmei tale in vederea depunerii la dosarul de autorizare;
     – Ne deplasam (posibil de mai multe ori) la autoritatea competenta in vederea verificarii/depunerii dosarului de autorizare;
     – Iti asiguram asistenta de specialitate in procesul de evaluare al dosarului de autorizare
     – Tinem legatura permanent cu autoritatea competenta si de tinem la curent cu parcursul autorizarii;
     – Te anuntam cand este finalizat procesul de autorizare si poti obtine autorizatia. Te insotim la sediul autoritatii competente in vederea ridicarii autorizatiei. (La fel de bine, putem elimina acest drum din agenda ta printr-o imputernicire)

GATA! Ai devenit Furnizor de formare profesionala a adultilor AUTORIZAT.
Iar daca te intrebi: „ Si acum ce fac mai departe?!?”, tot noi suntem raspunsul la intrebarea ta. Pentru ca ne pasa de timpul tau si pentru ca esti deja clientul nostru (urmare autorizarii) iti putem oferi servicii suport (specializate) de formare profesionala, oferindu-ti o REDUCERE de 30% la acestea.
Altfel spus ne ocupam noi de tot ce tine de organizarea/desfasurarea si finalizarea unui curs de formare profesionala prin: intocmirea documentatiei specifice (catalog curs, foi de prezenta, chestionare, muuulte hartii) depunerea/avizarea/preluarea documentatiei specifice la/de la AJPIS; acordarea de asistenta pe tot parcursul cursului; intocmirea documentatiei specifice finalizarii cursului si desfasurarii examenului de absolvire al acestuia; acordarea de asistenta la examenul de absolvire – asigurarea de secretariat tehnic al comisiei de examinare; inscrierea in registrele speciale a datelor participantilor la curs si completarea certificatelor de calificare/absolvire in vederea eliberarii acestora.
Solicita oferta aici.