Clientii nostri

Academia CNC

Ing. Zsolt Hajdu

HZS Unlimited SRL

Am apelat la serviciile firmei NOON Consulting cand eram intr-un moment de impas cu demersurile de obtinere a autorizatiei pentru organizarea Cursurilor de Formare Profesionala pentru adulti. Doamna L.V. este o persoana deosebita, cu un profesionalism rar intalnit si ma simt atat de norocos ca am avut ocazia sa colaboram impreuna deoarece s-a dovedit a fi exact persoana potrivita ca sa imi ofere suport si sa ma ajute sa navighez cu succes partea birocratica a acestui proces. Fara ajutorul ei sunt ferm convins ca nici pana in ziua de astazi nu obtineam autorizatia si serviciul de Formare Profesionala ar fi ramas un vis neindeplinit.
O recomand cu incredere tuturor celor ce au nevoie de suportul si ajutorul ei, atat pe plan profesional cat si personal. Pentru mine s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat si rezultatele nu au intarziat sa apara.
Intr-un cuvant : Exceptional !

Cursuri autorizate : Operator CNC (operator masini unelte cu comanda numerica)

Website : www.academiacnc.ro , https://www.facebook.com/AcademiaCNC

PRO ART COLLEGIUM

Mihaela - Carmen Oltianu

Fondator PRO ART COLLEGIUM

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei PRO ART COLLEGIUM SRL cu partenerul nostru NOON Consulting. Am ales parteneriatul cu NOON Consulting ca furnizor de servicii de consultanta privind autorizarea cursurilor de formare profesionala pentru adulti. Firma NOON Consulting s-a remarcat printr-o calitate deosebita a serviciilor prestate, prin profesionalism si printr-o comunicare clara, deschisa si prompta. Partenerul nostru ne-a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre.

Recomandam firma NOON Consulting pentru operativitate, promptitudine, solutii eficiente si preturi rezonabile. Ne bucuram sa ii avem ca parteneri si in viitor si ii asiguram de intreaga noastra consideratie.

Cursuri autorizate : Bucatar ,  Cofetar ,  Manichiurist – pedichiurist ,  Coafor ,  Mecanic auto ,  Electrician auto ,  Frizer ,  Stilist – protezist

Website : www.proartcollegium.ro , https://www.facebook.com/ProArtCollegiumBrasov/

Beauty Room Reghin

Amanda Ursan

URS ALL EVENTS

Firma noastra URS ALL EVENTS se declara norocoasa de faptul ca colaboram cu firma NOON Consulting. Doamna L.V. este un consultant foarte devotat pentru clientii sai si ne raspunde la intrebari in cel mai scurt timp. Este un profesionist si mereu are rezolvari la problemele intampinate. Relatia cu dumneaei este una deschisa si ne face placere sa ne consultam cu ea.

Recomandam cu tot dragul.

Cursuri autorizate : Make – up artist (Machior)

Website : https://www.facebook.com/beautyroomreghin

Zen School of Arts

Laura - Sabina Oana

School of Zen Arts

Am fost extrem de multumita de serviciile prestate. Recomand cu incredere datorita profesionalismului si promptitudinii. Si daca se spune ca detaliile fac diferenta, eu pot sa spun ca Doamna L.V. face diferenta.

Cursuri autorizate : Coafor ,  Maseur

Website :  https://www.facebook.com/school_of_zen_arts

Marinela Dorina Both

Cursuri Calificare Resita

Am decis sa colaborez cu NOON Consulting deoarece beneficiaza de experienta, sunt la curent in permanenta cu modificarile legislative. Am descoperit o echipa deschisa, proactiva, care si-a aratat interesul fata de dezvoltarea activitatii noastre. Va recomand cu caldura NOON Consulting, pentru devotamentul si profesionalismul de care au dat dovada.

Cursuri autorizate : Frizer – Coafor – Manichiurist – Pedichiurist , Tehnician Veterinar , Infirmiera

Website : https://cursuri-calificare-resita.ro/ , https://www.facebook.com/Cursuri-de-Calificare-115535420286503

Nicolae Barbu

Innovative Professional Services

Colaborarea a fost una profesionista inca de la primul contact. Serviciile contractate au fost cele de autorizare a unui curs de formare profesionala pentru adulti. Se poate valida cu usurinta experienta in domeniu prin solutiile oferite. Comunicarea a fost foarte buna. Preturile au fost unele competitive, corelate cu pachetul de avantaje certe aduse de NOON. In mod clar recomandam o colaborare cu NOON Consulting.

Cursuri autorizate : Analist Credite – curs de perfectionare autorizat, Analiza financiara a companiilor partenere / concurente si finantarea lor – Program de formare avizat

Website : https://www.ips-ro.ro/curs-analist-credite/ , https://www.ips-ro.ro/