Clientii nostri

Academia CNC

Ing. Zsolt Hajdu

HZS Unlimited SRL

Am apelat la serviciile firmei NOON Consulting cand eram intr-un moment de impas cu demersurile de obtinere a autorizatiei pentru organizarea Cursurilor de Formare Profesionala pentru adulti. Doamna L.V. este o persoana deosebita, cu un profesionalism rar intalnit si ma simt atat de norocos ca am avut ocazia sa colaboram impreuna deoarece s-a dovedit a fi exact persoana potrivita ca sa imi ofere suport si sa ma ajute sa navighez cu succes partea birocratica a acestui proces. Fara ajutorul ei sunt ferm convins ca nici pana in ziua de astazi nu obtineam autorizatia si serviciul de Formare Profesionala ar fi ramas un vis neindeplinit.
O recomand cu incredere tuturor celor ce au nevoie de suportul si ajutorul ei, atat pe plan profesional cat si personal. Pentru mine s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat si rezultatele nu au intarziat sa apara.
Intr-un cuvant : Exceptional !

Cursuri autorizate : Operator CNC (operator masini unelte cu comanda numerica)

Website : www.academiacnc.ro , https://www.facebook.com/AcademiaCNC

PRO ART COLLEGIUM

Mihaela - Carmen Oltianu

Fondator PRO ART COLLEGIUM

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei PRO ART COLLEGIUM SRL cu partenerul nostru NOON Consulting. Am ales parteneriatul cu NOON Consulting ca furnizor de servicii de consultanta privind autorizarea cursurilor de formare profesionala pentru adulti. Firma NOON Consulting s-a remarcat printr-o calitate deosebita a serviciilor prestate, prin profesionalism si printr-o comunicare clara, deschisa si prompta. Partenerul nostru ne-a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre.

Recomandam firma NOON Consulting pentru operativitate, promptitudine, solutii eficiente si preturi rezonabile. Ne bucuram sa ii avem ca parteneri si in viitor si ii asiguram de intreaga noastra consideratie.

Cursuri autorizate : Bucatar ,  Cofetar ,  Manichiurist – pedichiurist ,  Coafor ,  Mecanic auto ,  Electrician auto ,  Frizer ,  Stilist – protezist

Website : www.proartcollegium.ro , https://www.facebook.com/ProArtCollegiumBrasov/

Beauty Room Reghin

Amanda Ursan

URS ALL EVENTS

Firma noastra URS ALL EVENTS se declara norocoasa de faptul ca colaboram cu firma NOON Consulting. Doamna L.V. este un consultant foarte devotat pentru clientii sai si ne raspunde la intrebari in cel mai scurt timp. Este un profesionist si mereu are rezolvari la problemele intampinate. Relatia cu dumneaei este una deschisa si ne face placere sa ne consultam cu ea.

Recomandam cu tot dragul.

Cursuri autorizate : Make – up artist (Machior)

Website : https://www.facebook.com/beautyroomreghin

Zen School of Arts

Laura - Sabina Oana

School of Zen Arts

Am fost extrem de multumita de serviciile prestate. Recomand cu incredere datorita profesionalismului si promptitudinii. Si daca se spune ca detaliile fac diferenta, eu pot sa spun ca Doamna L.V. face diferenta.

Cursuri autorizate : Coafor ,  Maseur

Website :  https://www.facebook.com/school_of_zen_arts

Marinela Dorina Both

Cursuri Calificare Resita

Am decis sa colaborez cu NOON Consulting deoarece beneficiaza de experienta, sunt la curent in permanenta cu modificarile legislative. Am descoperit o echipa deschisa, proactiva, care si-a aratat interesul fata de dezvoltarea activitatii noastre. Va recomand cu caldura NOON Consulting, pentru devotamentul si profesionalismul de care au dat dovada.

Cursuri autorizate : Frizer – Coafor – Manichiurist – Pedichiurist , Tehnician Veterinar , Infirmiera

Website : https://cursuri-calificare-resita.ro/ , https://www.facebook.com/Cursuri-de-Calificare-115535420286503

Nicolae Barbu

Innovative Professional Services

Colaborarea a fost una profesionista inca de la primul contact. Serviciile contractate au fost cele de autorizare a unui curs de formare profesionala pentru adulti. Se poate valida cu usurinta experienta in domeniu prin solutiile oferite. Comunicarea a fost foarte buna. Preturile au fost unele competitive, corelate cu pachetul de avantaje certe aduse de NOON. In mod clar recomandam o colaborare cu NOON Consulting.

Cursuri autorizate : Analist Credite – curs de perfectionare autorizat, Analiza financiara a companiilor partenere / concurente si finantarea lor – Program de formare avizat

Website : https://www.ips-ro.ro/curs-analist-credite/ , https://www.ips-ro.ro/

Anamaria Popa

Manager general AMC BUSINESS GATE

AMC BUSINESS GATE  a autorizat cu ajutorul firmei NOON CONSULTING 4 programe de formare profesionala. Pana in prezent. colaborarea este bazata pe profesionalism, organizare perfecta a dosarelor de autorizare, implicare, explicatii amanuntite, disponibilitate inca de la inceput si de aceea ma bazez pe sprijinul NOON CONSULTING si in viitor in ceea ce priveste activitatea de formare profesionala.

Cursuri autorizate : Analist financiar, Expert informatii pentru afaceri

Website : https://amc360.ro/

Stefania Zorca

Owner ZORKAS ACADEMY

Va multumim inca o data pentru dosarul pentru Comunicare in limba engleza pe care l-ati realizat pentru societatea ZORKAS CORPS . Dosarul nu numai ca a fost aprobat repede de la depunere, dar chiar a fost laudat ori de cate ori am fost pentru depunere, ridicare, semnare pentru cat de bine este intocmit. Va multumesc asadar pentru profesionalism.

Cursuri autorizate : Comunicare in Limba Engleza

Website : www.zorkas-academy.ro

TalkMindEvolution

Vasilcu Florinela

Owner Talk & Mind Evolution

Cand iti propui sa faci un proiect nou, cred ca primele piedici pe care oricine le intampina sunt legate de
documente,dosare,etc. Orice ajutor si informatie conteaza, mai ales cand efectiv nu stii de unde sa incepi.
Noi ne doream foarte mult sa sustinem un curs, indeplineam toate conditiile,insa toata procedura ce tine
de autorizare era ceva ce ne descuraja. Cu ajutorul oferit de NOON Consulting, am reusit sa facem real
visul nostru, acela de a sustine un curs autorizat. Nu este ceva usor, insa modul de organizare si planificare
oferit de firma de consultanta, structura si ajutorul oferit in orice situatie , ne-a dat curaj si incredere ca
suntem pe drumul cel bun. Recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie de ajutor !

Cursuri autorizate : Pedagog de recuperare

Website : https://talkmindevolution.ro/curs-acreditat-pedagog-de-recuperare/

Rosu Bogdan Gabriel

Owner Optima Solutions

O colaborare excelenta si servicii de inalta calitate !

Profesionalismul este cuvantul care descrie cel mai bine activitatea NOON Consulting. Suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor oferite si modul profesionist in care acestea ne-au fost oferite pe parcursul colaborarii. In acest parteneriat am apreciat foarte mult gandirea strategica, disponibilitatea si oferirea de solutii rapide !

Multumim pentru colaborare !

Cursuri autorizate : Agent de vanzari